Wil jij ook invaldocent worden?
We zijn op zoek naar docenten in de regio Utrecht maar ook daarbuiten.

Invaldocent worden?

Vacature:

Wij zoeken bekwame docerende Kunstenaars uit alle disciplines. Ook Wetenschap, Techniek en Natuur, Poëzie, Burgerschap, Filosofie en andere bijzondere specialismen zijn welkom. We werken voornamelijk in de regio Utrecht, maar zijn ook actief in regio Rotterdam (Molenwaard) en Amsterdam (Haarlemmermeer). Op dit moment zijn de mogelijkheden beperkt en zoeken we alleen mensen die direct inzetbaar zijn. Daarom is aanmelden alleen mogelijk als je aantoonbare ervaring hebt op het basisonderwijs.

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij willen hen ontzorgen. Jij zorgt voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen wel buiten en als ze die dag gymnastiek hebben gaat dat ook door maar verder is de invulling aan jou.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om zelfstandig een basisschoolklas een hele dag les te geven (een halve dag is mogelijk als tussenstap) vanuit jouw discipline. Je hebt ervaring met de doelgroep; je hoeft niet alle bouwdelen te kunnen. Je beschikt over voldoende skills om stevig voor de klas te staan. Een VOG is uiteraard verplicht.

Wat kun je van ons verwachten?

Na aanmelding gaan we eerst screenen. Pas je bij ons? Dan ontvang je van ons een bericht met de vraag om het lesplan in te vullen en op te sturen. We plannen een intakegesprek in en maken een plan voor jou om aan de slag te gaan

Middels onze eigen Talentiko app krijg je diensten aangeboden die je kan accepteren. Wij matchen je aan een klus. Ben je beschikbaar voor spoed (dag van tevoren en 7 uur s’ochtends) dan krijg je bonussen en voorrang op diensten. Wij nemen de volledige administratie en facturatie uit handen. Je ontvangt max €259,00 netto voor een invaldag.

Vergoeding docenten voor invaldagen

Voor een korte dag ontvang jij €211,50
Voor een lange dag ontvang jij €267,00

Voor een korte dag verzoek of regulier ontvang jij €236,50
Voor een lange dag verzoek of regulier ontvang jij €299,50

Voor een korte dag last minute ontvang jij €226,50
Voor een lange dag last minute met last-minute toeslag ontvang jij €286,50

Voor een korte dag met spoed ontvang jij €236,50
Voor een lange dag met spoed ontvang jij €299,50

Voor een korte dag same-day ontvang jij €251,50
Voor een lange dag same-day ontvang jij €319,00

Alle tarieven zijn vrijgesteld van btw en incl reiskosten.

Definities:

  • Een standaard korte dag is van 08:00 – 13:00
  • Een standaard lange dag is van 08:00 – 14:30

Sommige scholen hebben andere lestijden. In dat geval wordt je werktijd en vergoeding daarop aangepast.

We rekenen extra tijd in de ochtend om de klas goed neer te zetten en voor te bereiden op de lesdag. Ook in de middag heb je extra tijd om op te ruimen en een overdracht te schrijven. Hier krijg je ook voor betaald.

Last-minute-, spoed-, of same-day aanvraag
Wij hebben ook regelmatig aanvragen met spoed. Dit kan bijvoorbeeld de dag ervoor zijn of zelfs dezelfde dag nog. Uiteraard vraagt zo’n aanvraag ook behoorlijk wat van onze creatievelingen. Om ze te compenseren rekenen we een toeslag voor zo’n spoed, last-minute of same-day aanvraag.

Een last-minute aanvraag is:

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag voor 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die in het weekeind ervoor tussen vrijdagmiddag 17:00 uur en zondagmiddag 12:00 uur bij ons binnen komt.

Een spoedaanvraag is:

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag na 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die de zondag ervoor na 12:00 uur bij ons binnen komt.

Een same-day aanvraag is:

  • Een aanvraag die in de ochtend wordt aangevraagd voor dezelfde dag. Je kan dan vanaf 07:00 gebeld worden om die dag in te vallen.

Regio’s
Talentiko is begonnen in Utrecht, maar breidt momenteel uit naar omgeving Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Rotterdam, Gouda, Gorinchem en Leerdam. Woon jij in de buurt van één van deze regio’s en wil je jouw talent inzetten op het basisonderwijs? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!