Wil jij ook invaldocent worden?
We zijn op zoek naar docenten in de regio Utrecht maar ook daarbuiten.

Invaldocent worden?

Vacature:

Wij zoeken bekwame docerende Kunstenaars uit alle disciplines. Ook Wetenschap, Techniek en Natuur, Poëzie, Burgerschap, Filosofie en andere bijzondere specialismen zijn welkom. We werken voornamelijk in de regio Utrecht, maar zijn ook actief in regio Rotterdam (Molenwaard) en Amsterdam (Haarlemmermeer). Op dit moment zijn de mogelijkheden beperkt en zoeken we alleen mensen die direct inzetbaar zijn. Daarom is aanmelden alleen mogelijk als je aantoonbare ervaring hebt op het basisonderwijs.

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij willen hen ontzorgen. Jij zorgt voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen wel buiten en als ze die dag gymnastiek hebben gaat dat ook door maar verder is de invulling aan jou.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om zelfstandig een basisschoolklas een hele dag les te geven (een halve dag is mogelijk als tussenstap) vanuit jouw discipline. Je hebt ervaring met de doelgroep; je hoeft niet alle bouwdelen te kunnen. Je beschikt over voldoende skills om stevig voor de klas te staan. Een VOG is uiteraard verplicht.

Wat kun je van ons verwachten?

Na aanmelding gaan we eerst screenen. Pas je bij ons? Dan ontvang je van ons een bericht met de vraag om het lesplan in te vullen en op te sturen. We plannen een intakegesprek in en maken een plan voor jou om aan de slag te gaan

Middels onze eigen Talentiko app krijg je diensten aangeboden die je kan accepteren. Wij matchen je aan een klus. Ben je beschikbaar voor spoed (dag van tevoren en 7 uur s’ochtends) dan krijg je bonussen en voorrang op diensten. Wij nemen de volledige administratie en facturatie uit handen. Je ontvangt max €259,00 netto voor een invaldag.

Vergoeding docenten voor invaldagen

Wij werken met een overzichtelijk systeem van een vaste vergoeding voor een korte of lange dag.

Voor een korte dag¹ ontvang jij €159.

Voor een lange dag² ontvang jij €229.

Last-minute of spoed aanvraag

Wij hebben ook regelmatig aanvragen met spoed. Dit kan de dag van tevoren “last minute” of zelfs de dag zelf “spoed”, uiteraard vraagt zo’n aanvraag ook behoorlijk wat van onze creatievelingen. Om ze te compenseren rekenen we een toeslag voor zo’n spoed of last-minute aanvraag.

Last -minute aanvraag 

Wanneer is het een last-minute aanvraag?

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag voor 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die in het weekeind ervoor tussen vrijdagmiddag 17:00 uur en zondagmiddag 12:00 uur bij ons binnen komt.
  • Hiervoor krijg bij een korte dag €171 en bij een lange dag €247

Spoed aanvraag

Wanneer is het een spoed aanvraag?

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag na 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die de zondag ervoor na 12:00 uur bij ons binnen komt.
  • Hiervoor krijg bij een korte dag €179 en bij een lange dag €259

Definities:

¹ Een korte dag duurt van 8.30 tot maximaal 12.30uur

² Een lange dag is een dag die na 12.30uur afgerond is.

Alle tarieven zijn vrijgesteld van btw en incl reiskosten.

Regio’s
Talentiko is begonnen in Utrecht, maar breidt momenteel uit naar omgeving Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Rotterdam, Gouda, Gorinchem en Leerdam. Woon jij in de buurt van één van deze regio’s en wil je jouw talent inzetten op het basisonderwijs? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!