Een Talentiko invaldocent zorgt ervoor dat klassen niet naar huis worden gestuurd

Hoe wij werken

 1. De school krijgt een persoonlijk contact telefoonnummer waarop u een aanvraag kunt doorgeven, dit kan ook via whatsapp op 0624226595.

 2. Wij zullen alles in het werk stellen om binnen zeer korte tijd (vaak al binnen 1/2 uur) een geschikte invaldocent voor uw school te zoeken.

 3. Zodra de match is gemaakt krijgt de inval docent alle informatie van uw school en eventueel over de betreffende klas (via onze beveiligde software).

 4. De invaldocent verzorgt een waardevolle creatieve les volgens onze leerlijn  (gebaseerd op 21st century skills)

 5. Na de lesdag mag u ons een beoordeling van de docent te geven. Zo kunnen we de kwaliteit blijven verbeteren en onze docenten de beste versie van zichzelf laten worden.

Prijzen voor een creatieve inval docent op school:

Wij werken met een overzichtelijk systeem van een vaste prijs voor een korte dag en een vaste prijs voor een lange dag.

Voor een korte dag in 1 klas rekenen wij €190.

Voor een lange dag in 1 klas rekenen wij €245.

Wij kunnen ook invallers met spoed voor uw school verzorgen, uiteraard vraagt zo’n spoedaanvraag ook behoorlijk wat van onze creatievelingen. Om ze te compenseren rekenen we een spoedtoeslag van €30 voor zo’n spoedaanvraag.

Definities:

 • Een korte dag duurt van 8.30 tot maximaal 12.30uur.
 • Een lange dag is een dag die na 12.30uur afgerond is.
 • Spoedtoeslag: een bonus van 30 euro waarvan 20 euro ten goede komt aan de kunstenaar. We rekenen de toeslag als de aanvraag minder dan 24 uur voorafgaand aan de invaldag bij ons binnen komt.
 • Ons onderwijs is vrijgesteld van btw, de bemiddelingskosten zijn belast met 21% btw.

Wat kan een Talentiko invaldocent voor u betekenen?

Voordelen op een rij

 • Snelle vervanging zelfs op de dag zelf, waardoor klassen niet naar huis gestuurd worden.
 • Structurele invulling van een kleine vacature, vanwege docenten die 4 dagen per week werken. Wij bieden 40 weken een vervanger die afgewisseld wordt, zodat verschillende disciplines aan bod komen.
 • Waardevolle creatieve les volgens onze leerlijn (gebaseerd op 21st century skills).
 • Ervaren docenten uit diverse disciplines.
 • Kerndoelen “Kunstzinnige Oriëntatie” worden behaald.

Werkdrukverlaging

Naast de directe vervanging verzorgen wij ook vervanging om de werkdruk op school te verlagen. Dit kunnen wij invullen op verschillende manieren.

 • Wij kunnen een Talentiko docent een aantal weken achter elkaar, 1 dag per week in een klas plaatsen. En dat kunnen we een aantal maanden of zelfs het hele jaar herhalen waardoor alle klassen aan bod komen. Zo krijgen de leerlingen diverse disciplines en thema’s aangeboden. Wij kunnen op deze manier een heel jaar, een half jaar of een paar maanden een Talentiko docent op uw school inzetten die invulling geeft aan de kerndoelen “kunstzinnige oriëntatie”.
 • Een Talentiko docent kan voor de duur van ongeveer 2 uur een klas overnemen en daar een korte workshop geven. Hierdoor heeft uw leerkracht tijd die hij of zij kan besteden aan overige werkzaamheden. De docent werkt in 3 blokken, 2 in de ochtend en 1 in de middag waardoor 3 vaste docenten in de gelegenheid zijn om tijd te besteden aan bijvoorbeeld het voorbereiden van lessen of schrijven van rapporten.


Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Direct een aanvraag voor een inval docent indienen?
Vul dan hier het formulier in!

Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

Als de school een reeds geplande dienst wil annuleren moet zij daarbij een opzegtermijn van 30 dagen in acht te houden, of Talentiko in staat stellen om binnen deze periode voor een passende vervanging te zorgen met instemming van de school. Voortijdige beëindiging is mogelijk waarbij de kostenbepaling zoals hieronder beschreven wordt gehanteerd. Hier wordt een onderscheid gemaakt in de koppelingskosten van Talentiko en de kosten van de ZZP-er. Dit omdat Talentiko haar dienst al heeft verricht op het moment dat zij ZZP-er voorstelt aan de school. 

Wat betreft koppelingskosten; Voor reeds ingeplande aanvragen die binnen 30 dagen voor aanvang van de opdracht worden geannuleerd, zal Talentiko de volledige koppelingskosten van Talentiko in rekening brengen bij opdrachtgever. Bij annulering langer dan 30 dagen voor aanvang, is de annulering kosteloos. 

Wat betreft het tarief van de ZZP-er; Voor reeds ingeplande aanvragen die binnen 7 dagen  voor aanvang van de opdracht worden geannuleerd, zal Tatentiko de volledige kosten van de ZZP-er in rekening brengen bij de school.

Voor reeds ingeplande aanvragen die tussen de 8 en 14 dagen voor aanvang van de opdracht worden geannuleerd, zal Talentiko 50% van de kosten van de ZZP-er in rekening brengen bij de school.

Voor reeds ingeplande aanvragen die tussen de 15 en 30 dagen  voor aanvang van de opdracht worden geannuleerd, zal Talentiko 25% van de kosten van de ZZP-er in rekening brengen bij de school.

Bij annulering langer dan 30 dagen voor aanvang, is de annulering kosteloos. 

In geval van sluiting van de scholen door onvoorziene omstandigheden zoals Corona, zal Talentiko, gedurende de gehele sluitingsperiode 50% van de kosten van de ZZP-er en 100% van de koppelingskosten van Talentiko in rekening brengen bij de school.