Talentiko heeft als missie om meer creativiteit op scholen te brengen. Dat doen zij door als partner van scholen meer rust en ruimte te creëren door de inzet van vakdocenten. De docenten geven invulling aan de verschillende (kunstzinnige) kerndoelen. Deze combinatie van praktische ondersteuning en talentontwikkeling is wat ons betreft dé oplossing.

In onze brochure vindt u wat praktische informatie over ons en onze werkwijze:

Heeft u aan de hand van onze brochure nog vragen of wilt u graag persoonlijk kennis maken? Dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op 0302270033 of info@talentko.nl

U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een complete jaarplanning met een pallet aan diensten van Talentiko passend bij uw behoefte en thema of periode. Enkele voorbeelden zijn; uitroosterdagen in 1 of 2 vaste periodes per jaar, een talent-lessenserie rondom de musical, een muziekdocent op een vaste dag per bouwdeel, of een cultuurdag met een flashmob. Door van te voren en per periode slim in te plannen en anders te organiseren kunt u zorgeloos van vakantie naar vakantie de formatie aanvullen en ondersteunen. Of zelfs alvast voor het hele jaar, waarbij u uw team de ruimte geeft en leerlingen hun talenten verder te ontdekken en ontwikkelen.